Harold, Moniek en Ize in Amerika

speedy en toch langzamer

Onze wandelingen duren steeds langer, ze gaan steeds trager. Nee we zijn niet moe, we zijn niet aangekomen van het amerikaanse eten, en we zijn de weg en ook de moed niet kwijt. Ize wil steeds meer zelf lopen. Ze staat al maanden en loopt ook al een hele tijd langs randjes. Maar ze doet nog absoluut geen poging om los een stap te zetten, ze vind het samen lopen veel te gezellig

Laughing
. Wel wordt ze een speedy gonzales, ze loopt niet, als ze enthousiast is rent ze (en wij dus ook). Waarom het dan toch trager gaat? We gaan van die ene mooie boom, naar die andere mooie steen, via dat water, naar dat leuke hondje.

We hebben veel bekijks zo. Op de strip in Vegas was ze een doorslaand succes en ook in de parken krijgen we veel leuke opmerkingen. Wat we ons afvragen is hoe andere kinderen zo (relatief) schoon blijven. Ize smeert graag zand of modder over haar kleding en zichzelf. Maar zoals een mevrouw opmerkte 'from a little dirt, nobody get's hurt!'.

Ook in Zion hebben we weer een prachtige camping trouwens. We zijn erg onder de indruk van de campings in de parken, zo mooi! Zie de foto hieronder, wat wil je nog meer! We hebben zelfs een hert gezien in de bosjes schuin achter onze camper.

Henk en Joke

De eerste stapjes, wel onder begeleiding , maar toch weer een stap vooruit.
Wel leuk lijkt mij om dat zo mee te maken in een periode waarin je alle tijd hebt voor de kleine meid.
Geniet van al het mooie, we blijven vol interesse jullie volgen.