Harold, Moniek en Ize in Amerika

Kuifje

Als eerste wil ik vol trots aankondigen dat we er een neefje bij hebben!!!! Peet en Maarten zijn vandaag trotse ouders geworden van zoon James. We balen dat we nu zo ver weg zitten

Frown

Om de reis van Seqoia naar Vegas te onderbreken hebben we een tussenstop bedacht bij Lake Isabella. Niet omdat er iets bijzonders te zien is maar om de reisdagen niet te lang te maken. We stellen ons er dus niet zo veel van voor. Dan kan het dus alleen maar meevallen.... En inderdaad het is een aangename verrassing. De weg ernaar toe (vanaf weg van de snelweg) is prachtig:

Het meer heeft een aangename temperatuur en we vermaken ons er prima in het namiddag zonnetje.

In de avond gaat het heel hard waaien, zo hard dat Ize kuifje wordt, en onze bierflesjes spontaan gaan fluiten! Je wordt er melig van (geen alcohol meer nodig

Tongue out

James

Lieve oom, tante en nichtje,
Wat een mooi avontuur.
De volgende trip gaan mijn vader, moeder en ik graag met jullie mee!
Als jullie mij willen zien, check dan even je hotmail :)
Liefs,
James

Carla

Hahahaha. ze is echt kuifje! Jullie ook gefeliciteerd met James. Morgen gaan we nog een keertje langs, daarna vertrekken we naar Frankrijk.
xx

Lennie

Hoi!
Wat een coole foto's!! Die beren.. en dat kuifje! En dan natuurlijk die strakke buik!! Het is te zien dat jullie aan het genieten zijn!
Gefeliciteerd met je neefje!

Liefs, Lennie

PS Heb je ook een emailadres dat je checkt, niet van je werk?

Janneke

Peet en Maarten, gefeliciteerd met de geboorte van James! Kuifje heeft een neefje :-)
Alles goed na de bevalling? Ik ben ook erg benieuwd naar de foto's van de nieuwe wereldburger. Hebben jullie mijn e-mail nog? Geniet van de komende periode met jullie zoon en ik hoop hem snel een keer te komen bewonderen!

Liefs,

Janneke

P&M&W

Hoi, heeeel erg gefeliciteerd met jullie 2e neefje. Wat moet dat moeilijk wachten zijn nu,maar je kunt in een slechtere omgeving wachten dus geniet maar verder. Geef kuifje een kus en fe groeten aan maarten en petra en aan James natuurlijk,
groet P&M&W

Kees

Moniek en Harold, van harte gefeliciteerd met jullie neefje James. Vanmorgen heeft Marian nog contact gehad met je moeder. Vanmiddag gaan ook zij met vakantie. Wij gaan waarschijnlijk dit weekend met Oma even kijken naar het kleine keepertje. Prettige vakantie en doe voorzichtig met Kuifje.

Joke en Henk

Proficiat met jullie neefje James, minder leuk dat je er nu in deze eerste dagen niet bij kan zijn.
Haal je later wel weer in.
Geniet van jullie reis en kusje aan Ize

Lieke

Gefeliciteerd met jullie neefje James, wat een leuk nieuws!!! Nog even geduld voordat jullie hem kunnen bewonderen, maar je hebt genoeg afleiding zo te zien!