De reis
Er zijn maar twee dingen waar ik tegenop zie deze vakantie. Niet de jetlag, daar komen we wel overheen, zelfs die van Ize. Niet de hitte, we zoeken wel verkoeling. Nee, waar ik tegenop zie zijn de heenreis en de terugreis.
Bij binnenkomst in het vliegtuig vindt onze buurman Ize helemaal leuk en schattig. 'Ja, nu nog wel....' denk ik. Ik heb visioenen van een moe en huilend kind, van een half vliegtuig dat je boos aan zit te staren, van urenlange turbulentie waarbij het fasten-seatbelt teken maar niet uit gaat. Hoe lang kunnen elf uur duren. Kwestie van aftellen toch? Elf.....tien......negen......
Maar we blijken een voorbeeldig kind op de wereld te hebben gezet, een echte reizigster. Ze speelt wat, sjanst wat, lacht veel en slaapt zelfs meer dan thuis
Behalve Ize wil ook nog iemand anders in het zonnetje zetten: de schrijver van de Nijntje musical. Onze buurman (buitenlands en ik schat eind twintig), zit ingespannen mee te kijken met Ize. En ook zijn vriend (ook buitendlands en ik schat eind twintig) staat in het gangpad om het ook te kunnen zien. En zo zitten er drie mensen -die er alledrie niets van begrijpen- te staren naar een stelletje nepkonijnen!
Hiereen eerste indruk van San Francisco.

Nou wat een geruststelling dat de reis goed is gegaan. De rest is genieten en veel foto's maken, we volgen jullie op de voet via de pc.
Kus P&M&W
Dat Ize voorbeeldig is weten wij al geruime tijd, maar zelfs onder deze omstandigheden. Klasse.
Musicals zijn universeel, dat blijkt maar weer, en zeg nu zelf eind twintig, dan ben je toch nog in de uitlopers van je kinderjaren en mag je Nijntje leuk vinden. Zelfs al begrijp je er niets van.
Super te horen!! Geniet van deze grandioze trip! Hier nog alles rustig :-)
Dikke kus!
Een hele opluchting voor ons dat de reis zo voorspoedig is verlopen. Wat leuk dat Ize zo makkelijk met vreemde situaties omgaat.
Hebben jullie zelf ook een goede reis gehad?
En Moniek ben je een beetje uitgerust na die moeilijke week?
Ik hoop dat jullie een fijne tijd tegemoet gaan.
Tot er weer meer nieuws is, Groetjes
en dikke kus voor Ize
Geweldig!!!! Wat een geluk! Waar je je dan de hele tijd druk om hebt gemaakt he? Hoe gaat het met de jetlag? Foto is super, ik zie me er zelf nog helemaal staan! Geniet, geniet, geniet!!
PS heb nu nog meer zin in onze eigen kind-verre-vakantie!!
Super allemaal! Nu weet je wat het is om de Mont Ventoux te doen.