Viva (nee niet dat tijdschrift) las vegas
Zoals al eerder gezegd, alles is relatief. Vorige week werd er nog een hitte-alarm afgegeven voor Las Vegas. Nu niet meer, het is nog 'maar' 39 graden overdag

Het is heel indrukwekkend, onwerkelijk om hier te zijn. Als je Las Vegas bekijkt zie je alles, venetie, het oude rome, new york, parijs..... maar eigenlijk zie je niets... Alles is zo tot in de puntjes afgewerkt, stiekem is Las Vegas lelijk van mooiheid

Het gaafste is de fontein show bij het Bellagio hotel. Zelfs Ize krijgt er delen van mee. We wilden ook naar de show van Treasure Island maar die wordt vanwege 'technical difficulties' gecanceld. Dan maar naar de laser en water show in het hotel dat bij onze camping hoort. Erg grappig, beetje knullig opgezet maar goed vermaak. Eigenlijk wel leuk om weer iets wat minder perfects te zien!
Inderdaad lekker nep en lelijk, maar wel echt bijzonder lijkt me om in 3 stappen van het vrijheidsbeeld naar de gondeltjes te lopen. Loopt Ize al een beetje met jullie mee?
Veel plezier en tot de volgende keer. Mocht ik jullie niet meer spreken, wij gaan maandag ene weekje naar limburg en daar is geen internet.
Dus: Ize alvast van harte gefelcititeerd met je 1e verjaardag, een heeeeeeeel dikke kus van Wisly en ons.
Wat een leuke foto van de kleine meid.
Zo te zien heeft ze het goed naar de zin.
Wat fijn dat jullie zoveel in korte tijd kunnen zien.
Wij zijn een paar dagen in de mooie Achterhoek gaan fietsen ook leuk maar toch heel anders.